Søppelhenting Oslo

Det er på tide å kvitte seg med søpla!

Vi tilbyr all slags søppelhenting og transport i Oslo, fra mindre mengder til større mengder til konkurransedyktige priser. Du kan også ansette oss for alle slags flyttejobber, inkludert demontering, møbelmontering etc. Alle våre sjåfører er fullt forsikret og sertifisert i henhold til gjeldende regelverk i Norge.
Vi kan gi deg førerkort nummeret på forespørsel via telefon eller epost slik at du kan bekrefte om du ønsker dette.

 

Gratis
Søppel
Estimat

Vi tilbyr gratis estimater på alle jobber. Vi vil samarbeide med deg på individuell basis for å finne den beste løsningen for dine behov. Våre priser er konkurransedyktige og rimelige, noe som betyr at du har råd til tjenestene våre, uansett hvilket budsjett du jobber med. Vi tilbyr også nød oppryddings tjenester når det er nødvendig, samt regelmessige planlagte hentinger med et bestemt intervall som fungerer best for timeplanen din. For eksempel ukentlig eller månedlig.

Hvordan fungerer innsamlingsprosessen/avfallet?

1. Du kontakter oss
2. Vi kommer og henter søppelet.
3. Vi leverer det til gjenvinningsstasjoner.
4. Du betaler for arbeidet.

Du vil ikke angre på å jobbe med oss!

Hvis du vil ha den beste søppel oppsamlingen i Oslo, så ring oss. Vi kan hjelpe deg med alt du trenger å få fjernet eller flyttet, hjemme eller på kontoret. Hvis det er en ting du trenger å vite om Søppel og Flytting, er det at vi er punktlige. Det betyr at du slipper å vente i timevis til noen dukker opp.

Oslo Søppeltaxi - PriserOslo Søppeltaxi er billige og effektive og det nyter kundene våre godt av. Vi gir både fastpris og timepris på oppdraget alt etter hva kunden måtte ønske.

 

2 mann + bil inkludert

Kr450/ pr m3

  • Befaring, sortering, kjøring
  • Alt er inkludert i pris
  • Oslo´s billigst
 

(Elektriske artikler som kjøleskap, fryser, vaskemaskin, datamaskiner e.l kan leveres gratis på mottak, det tas kr 95,- i tillegg å kjøre dette til nærmeste deponi). Spesialavfall har egne priser (kr 590,- pr m3 for firmaer). Det skal opplyses om evt spesialavfall ved bestilling. Kunden står fritt til å avbestille oppdraget, men dersom oppdraget avbestilles innen 2 timer før et oppdrag skal utføres, så faktureres det for 1 time. Ring eller mail oss i dag! Vi kommer når dere ønsker! 590,- per m3 for bedrifter / borettslag / firmaer pris eksl mva.

Kontakt ossKontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud via kontaktskjema eller ring oss på

+47 975 38 989